2015 m. rugsėjo 21 d., pirmadienis

PRIESKONIAI - PUIKAUS GYVENIMO GARANTAS

Vedinės žinios teigia, kad kiek tautoje yra dorybės galima nustatyti pagal tos tautos vartojamų prieskonių kiekį. Ajurvedoje yra toks tyrimas, kad kuo sudėtingesnės ir gausesnės prieskonių kombinacijos patiekaluose, tuo tautoje daugiau dorybės. Kodėl? Prieskoniai - tai sėklos, žiedadulkės, kuokelės… Faktiškai prieskoniai - tai augalo meilės kulminacija.
Augalo šaknis reiškia Marsas: kova už galimybę išgyventi. Jeigu turite organizme infekciją, chronišką procesą, vėžį - reikia gydytis šaknimis. Šaknys užmuš tai, kas nereikalinga, suteiks jėgų pasipriešinimui.
Augalo stiebai reiškia veikla, galimybė dirbti. Pavyzdžiui naudojant krapo, petražolės stiebus, žmogus įgauna jėgų, ištvermės ilgam darbui.




Augalo lapai - tai mąstymas, ryšys su chlorofilo veikla, su Merkurijumi. Kad geriau mąstyti, reikia valgyti lapus.
Augalo žievė - tai apsauga, priešuždegiminis poveikis.
Smulkios augalo šakelės - reiškia kraujotaka.
Augalo žiedai ir vaisiai - reiškia meilė. Pavyzdžiui medus yra renkamas iš žiedadulkių. Medaus skonis saldus, medus - tai meilė. Meilė charakterizuojama saldžiu skoniu. Taip pat laikoma, kad saldus skonis - tai dorybės skonis.
Taigi reikia žinoti, kad prieskoniai, kuriuos mes dedame į maistą, reiškia meilės koncentraciją ir dorybės jėgą. Dauguma prieskonių yra dorybės gunoje. Jeigu tauta yra dorybės gunoje, tai naudoja daug įvairių rūšių prieskonių, nes žmonių charakterio rūšių yra labai daug. Dorybės gunoje esančio žmogaus temperamentas labai plataus spektro, kitaip sakant - tai plačios sielos žmonės. Tokie žmonės turi labai daug įvairių charakterio savybių ir kiekvienai jai reikalingas savo prieskonis. Štai kodėl maiste turi būti didelė prieskonių įvairovė. Pats geriausias žolinis gydymas - yra gydymas prieskoniais.




Smilius
Pavyzdžiui, Jums skauda dantį ir negalite patekti pas gydytoją. Ant kairės rankos smiliaus pririškite 5 gvazdikėlius, įdėtus į medžiagos skiautelę ir danties skausmas praeis.
Mažylis
Jeigu kankina nemiga, paimkite du gvazdikėlius, mažą valerijono šaknelę, vieną kvapųjį pipirą, įdekite į medžiagos skiautę ir pririškite prie kairės rankos smiliaus ir taip pat pririškite ir ant kairės rankos mažylio ir užmigsite per 5 minutes.
Prieskoniai turi didelę galią. Tabletės gali nepadėti, o prieskoniai tikrai padeda. Prieskoniai - tai puikūs vaistai, todėl kiekvienas žmogus turi išmokti maitintis su prieskoniais.




Informacijos šaltiniai: audioveda.ru, sigmalive.com, lt.wikipedia.org

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą